Novi pocetak

Published on 04/25,2020

 

Doselila sam se. Petak je bio. Toliko smo bili umorni da smo se samo srusili i zaspali. Jutro posle. Nemate nista. Sledi najsmotanija kupovina ikada. Ne znate gde, sta i kako. Mada donekle je i zanimljivo. Jer sve je novo.Ot tisli smo da nadjemo negde da platimo neki tv paket i internet. Kazu najbrzi prikljucak za mesec dana.

Polako smo poceli da raspakujemo osnovno. Iskreno kada sam pakovala stvari dobijala sam toliko glupe savete da ne mozete da zamislite. Posto smo mi vec ziveli zajedno sami 3 godine nakucili smo sve i svasta. Ja sam resila da ponesem sve sto koristim.

Znaci garderobu koju nosim, sudje koje koristim, dekoracije koje koristim. Znaci imam sve i ljudi mi savetuju kao nemoj to nositi, kupices tamo. Wtf? Zasto bi kupovala kada imam i mogu da prenesem. Mi smo ziveli kao podstanari u Srbiji, znaci sve sa morala da spakujem pa sam sve i donela. Zasto bi mi tamo stajalo? Cak sam dobila i savet da garderobu ne nosim, da kupim tu jer je jeftinije?! 

Vidite i da se odlucite tako to bi znacilo da cete prve nedelje barem biti kao cirkus jer nemate pojma ni gde je otprilike obicna prodavnica a kamili butik ili raznorazne druge radnje. Nisam mogla da verujem sta slusam. 

Znaci, prvi taj vikend je najzanimljivije. U ponedeljak smo sredili papirologiju. Muz odlazi na put. A ja? Ja ostajem sama u nepoznatom bez tv-a, interneta i svega ostalog. U prevodu sama sa telefonon.

 

--->nastavlja se 


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=377818

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

One Response to Novi pocetak